sovmorgon imorgon :)

Imorgon börjar jag 11.05, sweet :)  Men nu ska jag sova för att jag behöver min skönhetssömn!
God natt folket!!

sjukis? nejdå.

Skolan lämnade jag lite tidigare idag, jag mådde riktigt dåligt och var inte alls på bra humör för det. Jag vara rg hela morgonen känns det som. Kom hem för kanske 30min sen efter att ha varit hos Hampus ett tag. Nu håller jag på och ska göra mat för pappa blir lite sen hem ikväll. Eller ugnen gör maten åt mig ;)
Hoppas att jag inte blir ännu sämre än nu för då kolar jag. Nejmen, då missar jag mycket i skolan och det går inte alls bra. Måste satsa allt jag har, eller bara hälften denna termin så jag inte skiter i att satsa nästa..
Nu ska jag vänta på att maten blir klar, ciao!

ajajaj, illa.

Sitter i skolan och har multimedia. Får mycket gjort.  Usch, mår inte alls bra. Ska åka hem efter denna lektion för min hals  strejkar. Satt nyss och lekte lite i ps, det var länge sen så jag minns typ inget :O
Haha, brist på idé på bild och vad man kan göra. Men denna är min favoritbild, fast oredigerad :P

Ta mig dit!

Åhhh, stort behov av att komma utomlands. Just nu känner jag att jag verkligen vill åka bort med babe!  Bara vi två, på ett romantiskt ställe utomlands. Det skulle vara det absolut bästa jag skulle vara med om. Man kan drömma.
Drömma ska jag göra nu för jag ska sova ;)    Natti!
Ta mig dit!!!

'''

Jag fryser! Åhh har inte kommit nånvart med min läxa, jag tänker göra den i skolan imorgon på lektionen! Och skickar jag in den försent eller glömmer så kommer jag på en bra bortförklaring ;)
Jag duschade för ett tag sen och usch vad skönt det är!  Gillar dock duschen hos mamma lite mer, det är för att varmvattnet är varmare.. Kan bero på att där bor vi i lägenhet och här hos pappa i villa..  Jag vet redan nu att jag kommer sakna den närhet och kroppsvärme jag får av min älskade gubbe, kom hit nu och sov med mig inatt!!

åhh, drygt att börja typ 08.30 imorgon! Måste åka från pappa vid klockan 7 typ ;O
Hehe, vad kan man mer säga?
Jag saknar dig älskling!<3

usch fy blä!

Dagen har varit hemsk rent ut sagt! Fick åka själv till skolan och mådde skit påväg ner från Hampus. Hade liite ont i halsen och hostade när jag vaknade. Skoldagen var seg, och det var kallt. USCH!
Två bra saker med dagen: jag fick köpa en macka och cola för Hampus pengar :)  Och vi fick sluta tidigare sista lektionen. Annars har dagen varit hemsk med denna kyla!

Jag ska få hjälp med matte nu

Hehe, nu ska jag börja klä på mig för att snart gå till Hampus. Vi ska plugga och kolla på film :)
Hoppas han hjälper mig mycket nu..

ajajaj

Fick nyss skitont i min lilla mage :(  Hoppas det går över snart.. Kanske ska ta och sova snart om jag ska upp till Hampus vid 1-2..  hehehehe. Ska plugga mitt favvoämne (inte) imorgon, matte. Usch, hatar matte!
Får väll ta och slänga in ett god natt nu då, kommer lägga mig snart ;)

ge mig pengar nu va!

Åhhh, jag vill sola. Jag börjar bli blek igen och det vill jag inte! Jag jag bara få pengar så jag kan gå och sola!?
Önskar att det kunde vara soligt varje dag så man inte behöver fuska med att sola solarium. Får vänta och se om man får studiebidrag för då står sola längst upp på listan! haha.  Måste bleka min utväxt också :/

baabe

Var nyss ute och möte Hampus en snabbis för att snacka skit :P
Han pratade lite om sitt spel -.-  haha, han tipsade även mig om några spel som jag kanske skulle gilla :)
Nu återstår det bara att äta, duscha och kanske hinna med att tvätta lite. Har än så länge bara slängt in min morgonrock i tvätten. Den borde vara klar snart :)  hehe

idag ska jag tvätta ;)

Hehe, har nyss käkat frukost.. Chokladmackor med cola :P  Lite sisådär onyttigt ;)
Idag har jag planerat att tvätta mina kläder.. Kanske städar lite till i mitt rum också om jag orkar..
Imorgon blir det till att plugga med Hampus. Nu måste jag bara piggna till lite mer..

man blir alltid trött när man kan vara vaken länge..

Usch, börjar redan bli väldigt trött! Känner nästan för att sova snart.. Går inget bra på tv heller :/
Kanske går någon bra film trots allt, får kolla efter... Annars får man väll ta och sova.
Hmm, ja mer kan jag inte säga..

myskväll med mig själv :)

Vad mer kan man säga än att skoldagen sög!?  Som tur är hade man ju en söt pojke i skolan att vänta på, Hampus :)
Så fort han slutade så åkte vi till webhallen för att han hade planerat att bli osocial i helgen och spela sitt jävla Mafia 2 som släpptes idag -.-  Får tid med han på söndag iaf för då ska vi plugga! Juste, han köpte smaskiga saker som jag fick med mig hem också, en monster och en påse med typ chipsringar? GOTT! Så nu ska jag bara ta det lugnt, vänta tills det blir mat, äta, duscha sen bara slappa lagom mycket! En myskväll med mig själv som jag verkligen behöver just nu :) Har fortfarande ont i armen efter blodprovet som jag tog imorse :(   Känner mig lite halvt handikappad.

honey I'm home!!

Ingen älskling här inte! Menmen, kom hem för ett tag sen. Hade kul på grönan och jag vann i mitt lag i femkampen! Varför? för att jag är bäst!? Haha! Ska snart äta lite också så jag somnar med mätt mage :)
Imorgon kommer jag få besök hem av min mattebok -.-  ska faktiskt vara duktig och plugga lite i helgen, min mattelärare sa att det var bra att göra det :)  Ska sitta på söndag med babe och vem vet, jag kanske pluggar lite innan det också ;O

morgon inlägg

Ska börja göra mig klar för att åka till skolan strax. Ska möta upp babe innan så går vi till tåget tsm :)
Sen blir det mentorgruppen sen religion i en timme och sen grönan! :D
Jaja, nu sk jag stänga av och börja så jag blir klar :)

laddar min energi

Ska strax sova hade jag tänkt. Ska inte upp super tidigt men vill ändå vara utvilad tills imorgon :)
Så jag ska kolla lite tv sen sova. Åker tåg till skolan med babe imorgon, som varje dag denna vecka, är så tråkigt att åka själv..  haha. God natt människor!

okok

Skrev inget mer igår efter att jag kom hem från skolan. Var faktiskt med Hampus då :)
Skoldagen idag var helt okej.. Fortfarande ganska slappt utan läxor, dom kommer nog snart...
Började med ett nytt ämne idag också, Estetisk verksamhet-digital bild. Verkar helt okej!
Nu blir det bara till att slappa.. Imorgon blir det grönan med tjejgruppen på skolan, ser fram emot det och hoppas på hyfsat bra väder! :)  Åt på Sibylla idag och Hampus bjöd. Åhhh vad gott det var :)

min dator är tillbaka!!!!!!!

Har nyss hämtat ut min dator. äntligen! Nu kommer jag kunna vara bättre aktiv på lektionerna.
Tog ganska lång tid bara. Lämnade in den vid 9-10 imorse och fick tillbaka den nu..
Måste säga att teknikerna här är griniga nästan heeela tiden.. (Om dom nu kallas tekniker..)
Nu ska jag vänta tills klockan blir halv, då åker jag hem!
Nu är jag glad :)

tidig morgon+frukost?

Snart dags att sova kanske.. Så jag kan ladda upp för att gå upp tidigt imorgon.. Hmm, undrar vad jag ska ställa klockan på för att hinna med allt.. Måste skriva en påminnelselapp och lägga vid telefonen om att jag ska äta något innan jag åker. Annars kommer jag inte må så bra tror jag.. Imorgon är det planerat att jag och Hampus ska baka kärlekskaka/kladdkaka, MUMS! Hmm, hoppas också på att min dator hinner bli fixad imorgon annars är jag rätt så körd.. Är ganska trött så hoppas jag sover bra inatt :)

första skoldagen

Första dagen i skolan var helt ok! Fick veta att tjejgruppen ska till grönan denna vecka också :) skojigt!
Måste lämna in min dator så jag får tillbaka alla program så jag kan använda den också. Måste se till att äta frukost också så jag inte får ont i huvudet!! Haha, har våran rektor i ett ämne också, måste se till att sköta mig (a)
//

hemsk dag...

Hemska dagen är äntligen över. Och imorgon börjar skolan. woho!!
Ska strax sova tror jag, så jag orkar upp imorgon. Ska bara lägga fram allt som ska med ;)

ärligt är härligt

Om jag ska vara ärlig så längtar jag efter skolstarten ganska mycket nu. Att gå upp på morgonen och göra något vettigt av dagen. Visst det kanske inte är så underbart att vara i skolan hela tiden men det är bra för en själv. Jag ska försöka att göra något vettigt av tvåan och inte slöa på lektionerna, mitt mål blir nu godkänt i alla ämnen och ta igen de jag missat i ettan. Hoppas jag bara får det stöd jag behöver.
Nu på måndag börjar mitt andra år i gymnasiet och jag ser fram emot det!  woho!?

!!!

åhh jag vill ha godis och läsk!! Fast ändå inte.. Ska se om det finns något gott att äta här hemma annars så bakar jag något! Kommer behöva springa varje kväll snart för att jag kommer gå upp i vikt sååå mycket efter sommarens godis. Har ätit så mycket..  Men man får lida för det man gjort :P  haha

Mysig kväll

I förrgår gick jag hem till Hampus vid nio på morgonen och orkade inte skriva på heeela dagen..
Sen igår åkte vi på bio, BARA VI för en gångs skull :)  Vi såg Vampyrer Suger och den var faktiskt jätte rolig. Måste säga att Jacob såg en aning bättre ut i denna film :P
Hade verkligen en mysig kväll igår och nu är det bara några dagar kvar tills skolan börjar.. Såg mitt schema tidigare igår och det var faktiskt helt okej!

sätter press på dig nu

Känner nu att jag vill åka på bilsemester genom Sverige. Du får ta körkort till nästa sommar Hampus så drar vi och tältar på våran resa :)  Målet med den resan är att du ska ta mig till Gotland för första gången :)
Skulle vara jätte mysigt tycker jag. Något att längta och se fram emot? ohja!! Allt hänger på dig nu Hampus :P

Det bästa till den bästa<3

Det blir inge åka till pappa idag. Får åka dit någon annan dag när Hampus kan följa med :)
Får ligga hemma och tycka synd om mig själv :P  Hoppas att vi inte blir sjuka så vi kan åka på bio innan veckans slut! Är så glad att jag har en sån underbar pojkvän<3  Jag älskar dig så mycket Hampus<3
Har lagt in bilderna på min dator nu från våran lilla resa :P  Det blev inte alls många bilder..
Sötaste Gunnar som gjorde oss sällskap när vi sov :)
Jag älskar dig<3 :P

vad händer?

Väntar på att pappa ska höra av sig om ikväll med maten och allt.  Så jag kan planera dagen lite bättre.
Fick även säga att vi blir en person mindre till maten eftersom Hampus mår dåligt och håller på att bli sjuk.
När jag känner efter har jag också lite ont i halsen :/  Perfekt innan skolan ska börja.. NOT!
Natten var hemsk. Min fläkt började låta konstigt och då fick jag för mig att pilla lite så den gick typ sönder.. (Hampus får hjälpa mig med den sen) Sen gick jag in i min brors rum och tog hans fläkt eftersom han inte är här och den började också låta konstigt så den stängde jag av. Har knappt kunnat sova inatt :/

jag är besatt

Ska nog lägga mig och läsa lite i min nya favorit bok.. Jag har nämligen börjat läsa Twilight efter att ha fått något fnatt om att börja läsa. Jag känner mig besatt av boken och har aldrig längtat efter att läsa som jag gör med denna bok. Hoppas att det blir bio med älsklingen snart också nu när vi *host* han har pengar :)
Haha, jag ska ta och läsa lite och sedan sova :D
puss hej!

Hemma igen!

Åhh det är skönt att vara hemma igen. Men fan vad jag saknar tillbaka!!
Hade verkligen jätte kul i Söderhamn. Skrev inte ens något inlägg när jag var där. Orkade inte skriva och ville ta lite ledigt från datorn. Hoppas vi åker dit snart igen.. Hoppas Hampus får sitt körkort så man kan komma bort härifrån när man känner för det :)
Och om typ en vecka börjar skolan igen. Ser fram emot det men kommer tröttna ganska fort. Får se vad resten av sommarlovet bjuder på. Om en vecka är jag fast i skolan igen..  Haha

happy

Sitter nu i Söderhamn. Vi var framme igår kväll så vi har varit här ett tag :)
Finns inte mycket mer att säga än att vi är här :P

LOOOOOOOOOL tyyyyyp

Hej Hampus! Läs detta. Du är så rolig när du läser allt jag skriver. Högt så jag hör också. Jag döööööööööör av garv XD

PUUUUUUUSS<3

ändrade planer..

Imorgon blir det att åka till Söderhamn ist.. Tiidigare också :) Sen får vi se hur länge vi blir där! Har packat ner 14 trosor om inte mer så vi stannar inte mer än 14 dagar :P  Eller jo man kan ju tvätta men vi får se hur länge det blir så man hinner hem innan skolan börjar också :)
Jag känner att jag har packat gaaanska mycket, fick med mig 2 fulla väskor med bara kläder från mamma plus att jag har två lite mindre väskor hära.. Haha och min ursäkt för så mycket packning är: Jag är tjej! ;)
Ska se till att ladda ipoden också :)  hihi om ungefär en kvart ska jag och baaabe kolla på film också :D:D:D


YAAAAAAY!!!!

bölpöl

Kollade nyss på Dear John med Hampus. Det går inte att låta bli att gråta..
Den var så sorglig och så bra!! :)
Ska försöka sova snart tror jag så jag orkar upp och packa imorgon :D

RSS 2.0