sovmorgon yeay!

Usch vad trött jag blev! Har hunnit med att duscha iaf vilket var typ viktigast idag! Nu ska jag snart sova tror jag så jag orkar upp imorgon. Även fast jag har sovmorgon. Vi har inge foto imorgon :(  bara en uppgift man kan göra hemma.. Men det var bättre än idag iaf, då man kom till skolan och fick veta att vi inte hade lektion alls..

 

Sen får man se vad som händer i helgen.. Men först.. en till dag i skolan att lägga tid på.. uäk. hehe

 

God natt!


hemkomen hel och ren

Hej alla glada!

 

Jag kom nyss hem från en slö dag i skolan. Vi hade ingen lärare på hela dagen så vi fick åka hem direkt när vi kom om vi ville. Men jag var smart och valde att stanna kvar och göra lite arbeten, den uppgiften jag jobbade med var svår som satan men jag gjorde mitt bästa. Fast den är inte klar ännu.. Jag kämpade så mycket jag kunde iaf så det kändes bra :)

 

Nu blir det bara till att vänta tills pappa kommer hem så jag får mat :D CIAO!


jag är en ängel (a)

God morgon!

 

Vaknade för tio minuter sen och är seg som tusan. Ska börja göra mig klar.. Idag har jag tur, får åka med pappa till Jakan och ta tåger därifrån till skolan :)  Jag slipper bussen!! woho.

 

När jag kommer till skolan måste jag leta efter en viss lärare för att kunna få mina uppgifter!! Hoppas han är där..

Men först, köpa macka och en dricka. Fick pengar av pappa för att jag bad så snällt (a)

 

Nu ska jag börja fixa mig, CIAO!


äckliga ilska

Usch vad man kan hata folk ibland, speciellt de som står en nääära. Jag vill inte vara den som går efter tönt prylar längre. Haha, ursäkta med vissa saker är sååå töntiga i viss ålder. Hatet går snart över och det kommer bara finnas småhat kvar. Men allt det negativa försvinner så fort du är underbar igen mot mig. Och håll lögner borta från mitt liv, vill endast höra sanning. Var tvungen att påpeka det hehe. Så that's it, ta inte åt dig för mycket.

 

Nog om det, jag ska sova så jag är pigg imorgon! GOD NATT!


i need it

Åhh vad skönt det vore med en varm och skön dusch! Det ska jag göra nu, och koppla av och släppa alla bekymmer..

Har faktiskt varit duktig och städat lite i rummet idag men måste fortsätta så det bli klart till helgen. Men.. det gör jag imorgon.. hehe  Känns som att det inte är så mycket kvar så nu kan jag bara slappa och hoppas på att den dryga smyg huvudvärken jag har ska försvinna.

 

Hörs senare, CIAO!


jobbig dag

Äntligen hemma! Nu är det bara maten som fattas :P

 

För övrigt var dagen ganska jobbig. Jag var så stressad och kunde knappt koncentrera mig. Plus att jag gjorde en ful affisch på digital designen idag. Det vart sån tidspress att hinna fota och sen redigera!! :O Haha, fail på den bilden säger jag bara! Bättre lycka nästa gång.


så trött

God morgon!

 

Jag vaknade runt 8 idag och är fortfarande trött. Ska ta bussen vid halv 10. Håller på att fixa mig och ska välja kläder att ha på mig. Känns som att denna dag kommer bli ganska lyckad, men ska inte hoppas för mycket.

 

Hörs senare, CIAO!


Time for me to sleep

Nu tänkte jag dejta kudden. Hoppas allt är toppen imorgon för just nu känner jag att det inte är så :S

 

GOD NATT!


mums

Nu är magen mätt och jag är nöjd. Blev en lite senare middag idag eftersom pappa kom lite senare än vanligt.

Nu är det bara duschen att se fram emot, ska duscha snart faktiskt :)

 

Hörs senare, CIAO!


mhmm

Hmm, det börjar bli mörkt ute. Hoppas någon kommer hem snart. Verkar som att pappa är lite sen från jobbet. Imorgon är det skola som gäller, med sovmorgon :) ohjä!

 

Just nu är det bara att vänta på att pappa kommer hem och gör mat. Sen är det bara att se vad kvällen bjuder på. CIAO!


framför tv:n, ohjä

God morgon!

 

Jag har varit vaken ett tag faktiskt. Sitter och kollar lite på tv, funderar på att kanske börja plugga snart.. Ska även röja i mitt rum hade jag tänkt. Men först frukost :)

 

Vi hörs senare, CIAO!


Vad sägs om en dejt med kudden?

Haha jag är sååå trött nu känner jag. Mina ögon vill bara slå ihop och sova. Så jag tänkte sova nu så att jag orkar göra allt jag ska imorgon :)  Hoppas allt är bättre då..

 

God natt!


Vart är Nadine? hehe heeemma ;)

ahhh, har visst idrottsdag imorgon. Fick reda på det idag, men vet ändå inte vilken tid och vart (a) Så jag blir hemma och pluggar ist. Någon nytta iaf. Får se till att pappa sjukanmäler och att ingen lärare ser detta.


Då skyller jag bara på dålig information till dom som var sjuka hela förra veckan och typ aldrig kollar Learnet!


Kommer säkert ha ont i huvudet imorgon också så kanske bäst att vara hemma plus att jag nyss blivit frisk och då vill jag inte anstränga mig så mycket :) Kanske blir bio i helgen också att se fram emot.. hoppas!


Något annat att se fram emot? Ja, studiebidraget!!  Gosh vad det är efterlängtat!

 

Nu ska jag göra annat, typ se Bert eller något. CIAO!


-.-

Usch fy blä på vissa människor! Usch för huvudvärk!  Usch för allt!

 

Skolan var tråkig as hell idag. Nu ska jag äta.

CIAO!


yes'

Åhh, har äntligen hittat lite ny och bra musik!!  Fyller på min ipod så jag har något nytt att lyssna på i veckan :)

För övrigt är jag frisk helt och ska till skolan imorgon, får se hur mycket jag kommit efter också :/

 

Nu ska jag börja krypa ner i sängen och sova så jag orkar upp imorgon bitti :)  God natt!


hehehe

Hehe, har sovit hos min älskling i helgen så har inte haft lust att lägga min tid vid datorn. Det var faktiskt ganska mysigt att sova med han efter att inte ha träffat han på nästan hela veckan!! :O

 

Just nu hoppas jag på att mamma ska göra god mat snart, för nu är jag hungrig :)

 

 

CIAO!


fredagsmys?

God morgon Sverige!

 

Haha, jag vaknade för ett tag sen. Har hunnit äta frukost redan. Känner mig ännu ett steg närmare friskheten. Just nu är det bara vänta på att min älskling hör av sig så vi kan ses!! Har inte träffat han på flera dagar :O

 

Vi ska hem till honom och sova där, hoppas att planerna inte ändras nu.. Jag ska nog se till att få lite mer spanska gjort nu också, så det sitter i mitt huvud.  Hoppas dagen blir bra :)

 

(Vill också påpeka att mina inlägg inte alltid läggs in i rätt kategori när jag ändrar för jag glömt lägga in dom från början. Ska börja tänka på det och börja kategorisera mera!)

 

CIAO!


live in the moment and don't think back

Vissa saker måste jag faktiskt sluta tänka på. Det drar mig bara tillbaka och får mig att tänka för mycket och bli ledsen. Jag lever i nuet och ska inte behöva tänka på det förflutna längre! Fyfan jag mår ju illa av det!

Måste sluta med dåliga vanor nu så snälla deppiga perioder, kan de bara försvinna!?

 

Jaja, nu ska jag leva livet och bara se framåt och absolut inte bakåt! iaf försöka..

 

 

Nu ska jag snart sova och hoppas på att vakna på en bra sida!  Natti.

 

 


förbättringsvägen

Jag börjar göra framgång, hehe börjar bli frisk. Nu är det bara lite hosta, lite illamående när jag rör mig, och detdär att jag vaknar upp flera gånger under en natt som stör mig. Men känner att det börjar gå över.

 

Har faktiskt orkat med att byta spån till min lilla bebis idag och vad glad han blev. Han fick jätte mycket kärlek också :)  Världens sötaste hamster är han!


Så vad händer nu då? Kanske bakar eller lägger mig och tar det lugnt framför tv:n.  På måndag kör jag igång med skolan igen och ska se till att packa ner kanske lite bättre kläder till pappa. Måste det. Åtminstonde för ett par dagar nu innan jag kan ta dit jätte mycket mer..  Måste komma ihåg att packa ner lite och hoppas på att pappa har fått tillbaka sin bil tills dess så han kan lämna allt veckan jag ska till mamma igen.


Usch. nu sitter jag bara och skriver ner alla mina tankar som jag känner att jag måste komma ihåg. Ska se till att göra något annat ist ;)

 

CIAO! //


sjuktorka

Kan man kalla det så? Under dessa dagar jag varit sjuk har jag inte haft någon lust alls att skriva. Har typ bara sovit, vaknat, sovit osv.. Är på bättringsvägen nu iaf vilket är skönt. Har knappt ätit heller, bara godis hehehe..
Får se om jag blir helt återställd under dagen. Då blir jag glad :)
CIAO!

jag vill aldrig mer vara sjuk!!

Usch vad det är jobbigt att vara sjuk! Har legat i sängen hela dagen och typ sovit. Hoppas jag blir frisk tills imorgon. Vill inte komma efter i skolan.. Hoppas också att mamma köper isglass, är så grymt sugen på det just nu!!
Nu ska jag fortsätta vila så CIAO!

buhuhu

Ska sova och hoppas på att bli bättre tills imorgon. Om inte.. blir jag hemma..
God natt!

ajaj

Jag tror jag börjar bli/är sjuk igen :(  Har hostat hela dagen och haft ont i halsen..
Ska ta ett varmt bad senare ikväll. Och kanske varm o'boy också :)
Ska snart iväg för att tanka på telefonen och kolla kontoutdrag, ciao!

vad ska jag ha på mig!?

God morgon!
Jag ska strax börja klä på mig och fixa allt för snart ska jag åka till Bålsta. Ska sova hos älsklings pojken inatt :)
Vi hörs kanske senare, om inte så kanske imorgon ;)
CIAO!

I have to say that i'm feeling alone

Det har inte alls gått bra att städa idag :(  Har nästan hunnit hälften så jag var tvungen att säga till pappa att jag fortsätter nästa pappavecka. Som tur är så är han så snäll så det går bra, då har jag tid att kolla tapeter också och han har mer tid att planera och köpa allt :) Måste säga att min mamma och pappa är bäst!! :D
För övrigt så hade jag tänkt duscha nu och ladda för att gå upp ganska tidigt imorgon. Ska åka till Bålsta då.
Jag har känt mig ganska ensam idag för Hampus har knappt hört av sig, hade jag inte skrivit ett sms imorse och ett till lite senare så hade han antagligen inte hört av sig på hela dagen. Han ska få igen hahahah. När jag är upptagen någon dag så ska bara han få höra av sig. Inget taskigt menat mot honom men han hade faktiskt kunnat skriva sms lite då och då idag... Faktiskt!

Nog om det! Nu hade jag tänkt mig att ta en varm och skön dusch :)
CIAO!

Ta mig härifrån!!

Uach vad jag hatar att städa!! Ska höra med pappa om jag kan fortsätta nästa vecka.. Har inte ens kollat tapeter än.. Eller han kanske vill att jag ska vara klar nu för att han kanske ska riva ner de gamla tapeterna? hmm.
Hursom, ta mig härifrån!! Jag orkar verkligen inte göra dethär. Det är så trååååkigt!!  Känner också att jag inte mår toppen :/  Har känt mig konstig i flera dagar nu och det är inte bra alls. Känner att jag saknar något. Jag ska ner och kolla om vi har ingredienser så jag kan baka något och bli på bättre humör :)
ciao!

utvilad för en gångs skull

Skönt att få sova ut idag. Vaknade upp lite då och då men lyckades somna om som tur var :)
Idag gäller det att bara sega och MÅSTE ta ut allt från rummet! Imorgon blir det att plugga, då ska jag se till att typ bli klar med spanskan!
Har nyss ätit lite så kanske dags att dra igång nu? njae, strax... Jag vill fota idag också men det är för taskigt väder för det :/   Haha, ska ju faktiskt fota Hampus också för han ville det. Han vill att jag ska ta en fin bild som han kan ha på fb. Det kommer bli kul, hoppas bara vädret blir bra någon dag :)
CIAO!

fina lilla buddha

Okej, finns inte så mycket att säga märker jag. Inget spännande har hänt utom att jag har lagat mat, endast till mig själv :)  Sitter och tar det lugnt och dricker cola. Funderar även på om jag ska fortsätta/börja fixa rummet då det ska vara klart tills på söndag :O
Funderar också på att göra lite mer spanska så jag blir klar med boken snart!!  Sen i helgen har jag planerat in att göra min foto uppgift :)
Tog några bilder påväg hem också, bjuder på denna vackra buddha som vuxit in i mossa ;)

slutar tidigare idag :)

Sitter i skolan just nu och har slutat (?)
Fick sluta tidigare idag för att min klass har hållt i skolvalet hela dagen.  Det blir snart att åka hem och då har jag tänkt mig att jag ska hämta min systemkamera hos mamma och fota lite. Ska se till också att göra alla uppgifter i Foto. Satsar nämligen på bra betyg i den kursen :)
Fick nyss byta skåp till ett överskåp också så nu är jag glad :D
CIAO!

klantarslen

Idag blev skoldagen inte alls som planerat. Vi gick alla hem vid klockan 1 för att det var någon vattenläcka. Dom håller på att bygga precis vid skolan då dom råkade nog ha sönder en ledning.. hehe
Jag ska nog ta och plugga lite och städa rummet strax.
ALOHA!

jag är tom i skallen

Just nu sitter jag och tänker på....... inget.  Ska snart sova hade jag tänkt. Har i princip inga lektioner imorgon, min klass håller i skolvalet då så jag ska bara hålla koll där någon timme :)  soft!
Om jag hinner ska jag förbi och boka klipptid imorgon efter skolan också :)  Får se om det blir en frisyr eller bara toppning.. Passar på att säga god natt nu också ;)

tjena hej!

Kom nyss hem efter en lång dag i skolan. Ska snart dra och käka, blir pizza på den nya restaurangen här ute hos pappa. Kanske blir av att jag börjar röja lite i rummet inför helgen också.. Om jag orkar.
Vill även påpeka att dom som har flickvänner borde kunna pussa henne oavsett om hon har läppglans eller ngt.. Tycker jag, sen vet jag inte vad ni andra tycker!
Tjingeling!

dagen slutar för mig

Dags att sova snart känner jag, är riktigt trött. Och jag vill faktiskt orka upp imorgon så man hinner göra allt i god tid. Känner nu också att det är dags att ta hit kläder från mamma. Jag har även presenterat lite önskeplaner om mitt rum för pappa och förmodligen ska vi förbi IKEA någon dag. Mitt rum kommer bli suppergulligt :)
God natt!

det ska vara rosa?

Just nu befinner jag mig hos pappa ute i ödelandet typ :P
Sitter och väntar på att maten ska bli klar, är vrålhungrig! Och fick nyss höra att till helgen ska mitt rum vara tomt på saker för nästa vecka ska pappa tapetsera om. Och det betyder att jag ska gå förbi färg handeln och kolla ut en tapet jag vill ha :)
På torsdag åker han bort också, Gotland tror jag och det betyder att jag är barnvakt åt min storebror typ. Vad tråkigt det kommer vara utan Hampus då också :(  Så ensamt..

det ekar nästan i skolan nu

Kan passa på att säga att jag sitter i skolan och kollar igenom en uppgift som skulle vart inne förra veckan :S
Fattar typ inget av det heller..  Väntar också på att Hampus slutar, vi ska hem till honom och jag ska sova där inatt :)
Då vill jag faktiskt se film med honom och kramas. Jag somnade nästan på svenskan idag, sååå trött är jag!!  Hoppas att vi somnar tidigt så vi orkar upp imorgon.. Haha, det blir nog jag som får väcka Hampus med ett glas kallt vatten :)

do it'

Följ min blogg med bloglovin

22.47

aa klockan är 22.47 nu när jag skriver. Och jag ska strax sova, ska plugga lite spanska innan :)
God natt :)

helgen med den bästa'

Sådär nu har jag duschat klart. Helgen var helt fantastisk! Allt blev bra igen och kanske lite bättre. Har nya lösningar på saker och ting som ska följas nu! Då blir det bättre hoppas jag :)
De tidigare ganska negativa inläggen är lösta så ingen behöver ta åt sig, eller ja du vet vem du är ;)
Har sovit hos min älskling hela helgen och vi har haft det mysigt och pratat gamla minnen som vi haft tillsammans. Vi skrattade åt det och tyckte det var så gulligt :)
Vi har också spelat lite och det var faktiskt kul :)  Imorgon är det skola igen och pappavecka. Hoppas veckan går fort och vi får god middag varje dag! :D  hihi.  Juste fan, tror att det var denna vecka jag skulle börja ta ut allt från mitt rum för att tapetsera om :O  då har jag jobb framför fötterna när jag kommer hem nästan varje dag..

det kommer

Jag skriver sen när jag har duschat, sitter med hårinpackning i håret just nu så när jag har duschat så uppdaterar jag ;)

tystnaden är hemsk

Jag har absolut inget att skriva märker jag. Mitt liv är upp och ner just nu. Problem måste lösas och jag måste hitta rätt väg att gå. Tills vidare ska jag tänka. Jag behöver inga falska människor i mitt liv längre. Dom äkta jag har finns redan där för mig, som tur är!!  Jag ska försöka bli stark nu så jag inte blir sårad eller sviken mer.
Det är kvällens ord från mig. Nu ska jag fan bygga upp mina känslor och bli en människa som tål allt. Men jag måste ändå vara försiktig vad jag ger mig in i.

..........

Hoppas jag aldrig upplever detta nå mer!  Hoppas du inser saker, för jag slutar försöka nu. Jag kommer inte bry mig om dig som tidigare längre. Hejdå!

:)

Nu tänkte jag lägga mig och sova. God natt :)

rubrik.

Just nu finns det inte mycket att göra än att vänta på mat. Och det är hemskt när man är hungrig!!
Har fått fina kläder av mamma också plus att hon har köpt kalsonger till Hampus som jag bett om, kalsonger där det står ALSKLING på rumpan. 2st som han kommer vara så söööt i :)

sms

Haha, skulle bara testa och se om det går att smsblogga från min telefon.

Och ja, det funkade ;)   Skönt att det inte dras överdrivet mkt pengar. Det dras bara som ett vanligt sms, tur det :)


Testar smsblogga...

Testar smsblogga...


@skolan

Halloj på er!
Just nu har min engelska lektion börjat. Segt. Känns som att dagen kommer gå ganska segt men det är väll bara  att bita ihop och kämpa igenom dagen.

alone in the dark

Nu är det dags att hoppa in i duschen. Blir nog att kolla tv efter det innan jag ska sova. Finns inte mycket mer att göra faktiskt. Känns inte så lockande att vara ensam hemma längre. Jag saknar att någon är hemma :/
Det är så tomt och trist. Jag kommer inte bo själv när det är dags att flytta...

!


min älskade pojkvän är den bästa<3

Min älskling åkte hem vid 12 och jag saknar honom redan :(
Vi hade en underbar helg tsm, tycker jag iaf. Bortsett från att min bror var här. Vi myste och kollade film, sånt vi inte gjort på ett tag. Han är den bästa pojkvännen man kan ha och han är så gullig mot mig :) Han säger så fina saker så jag blir glad och jag känner att han är den jag verkligen vill vara med resten av mitt liv. Det löftet gav jag honom för att jag tror på det, och det gör förmodligen han också :)
Tänk om helgen bara kunde vart lite längre..

snällaste läraren

Just nu sitter jag och väntar på att nästa lektion ska börja, persondatorer. Första lektionen i det eftersom vi inte hade förra veckan.. Läraren vi ska ha är typ skolans bästa som inte vill sätta ig, det är nämligen Ali :)  Haha, han säger också att Hampus är grym så fort jag går förbi.. Riktigt rolig lärare :P
Slutar halv 5 idag, som tur är har jag babe som väntar tills jag slutar s¨å vi kan åka hem tillsammans ut till pappa :)
Hihi, CIAO!

......

Var stark nu, du tjänar på det!

home from school ;)

Usch vad det är trist med skola just nu.. Vill ligga på en strand i ett annat land och steka och dricka paraplydrinkar :/
Har även ett problem, funderar på att byta från digital bild till musik.. Vet inte alls om det skulle vara bättre eller mer värt.. ångest! Imorgon är det fredag och dags för mys med pojken min, något att se fram emot efter denna jobbiga/tråkiga veckan :)  Han ska få en liten suprise av mig eftersom jag får det hela tiden nästan! Men jag säger inte vad för det är hemligt :)
Känner mig förövrigt inte sådär nice som jag brukar.. Orkar knappt fixa mig på morgonen och mitt klädval är inte det bästa denna vecka :/  Något att jobba på nästa.

sitter i skolan och stirrar ut i regnet..

Har min sista lektion nu och slutar 14.25 och då ska jag hem och ta det lugnt :)

Har inga planer för ikväll men något händer väll? Njae, osäker på det..

Förövrigt har dagen gått hyfsat fort även om jag har varit trött som satan. Vi sjöng för Christian på mentorstiden också, han fyller 18 idag!! :O

Jag hittade en skitsnygg jacka jag vill ha också, en Peak som kostar 3000kr. Den kommer nog inte bli min men man kan alltid drömma ;P  haha, jag skulle nog inte ens passa i den så det är inget att gråta för ;)

 


night night

Det är dags för mig att sova nu om jag ska orka upp imorgon bitti :O  hehe..
Har varit skiträdd hela kvällen typ känns det som. Usch vad jag är trött. Hoppas pappa åker vid 7 imorgon så jag kan åka med ist för att ta bussen..  Jag hatar att börja tidigt på morgonen!! Och jag hatar att sluta sent!
¨
GOD NATT & PUSS BABE!

not so god, but sometimes I am the best!

Juste måste berätta!! På digitaldesignen idag så skulle vi börja göra ett hus i 3D, skitsvårt så man blir arg!!
Jag är typ sämst i klassen på allt känns det som..  Men jag längtar tills vi är klara med 3D huset och får börja göra annat. Jag vill att vi ska fota och redigera om det går för sig för läraren.. För isf ska jag bli bäst på att fixa snygga bilder ;)  Haha.  Hittade också snygga brushes till mitt PS idag med tanke på att dom försvann när datorn blev igenomblåsen och allt. Så jag hoppas att jag har typ samma som förut :)  hehe

Beröm till mig själv!

Kom nyss hem efter en jobbig och lång dag i skolan!  Jag måste ge mig själv beröm för att jag är så duktig på mattelektionerna :)  Jag ligger perfekt med planeringen och hoppas att det fortsätter så. Jobbar på som fan på lektionerna också, riktigt stolt :)  Nu ska jag snart äta, jag som är så hungrig :)

of to school

Ska strax börja klä på mig och fixa till det sista. Ska ta bussen halv tio till Bålsta för att sedan ta tåget till skolan.
Slutar sent idag, vilket betyder att mitt humör kommer vara sämst :(
Hörs senare ;)

RSS 2.0